REKRYTOINTI

Etsimme palvelukseemme
LVI-ASENTAJIA 

Kuusamo on n. 15 000 asukkaan kehittyvä kaupunkiyhteisö ja Koillismaan elinvoimainen liike-elämän keskus.  Kuusamon menestys kansainvälisenä matkailukohteena ja elinkeinotoiminnan keskuksena perustuu paikallisen erämaaluonnon vetovoimaisuuteen ja sen tarjoamien raaka-aineiden kestävään hyödyntämiseen sekä paikallisten yritysten vahvaan osaamiseen.  Alueen elinkeinoelämän painopisteet ovat matkailussa, puunjalostuksessa, elintarviketuotannossa sekä metalli- ja tietoteollisuudessa.

LVI Pekka Kämäräinen on Kuusamossa ja lähialueella toimiva LVI-alan perheyritys. Teemme omakoti-, rivi- ja kerrostalon sekä loma-asuntojen LVI-työt. Yrityksemme yli 20 vuoden kokemus (perustettu 1995) ja hyvät yhteistyökumppanit tarjoavat parhaat LVI-ratkaisut, olet sitten tekemässä uutta tai korjaamassa vanhaa.

ETSIMME NYT LUOTETTAVIA JA HYVÄLLÄ ASENTEELLA VARUSTETTUJA LVI-ASENTAJIA VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN

Arvostamme hyvää työmoraali ja työn tekemisen asennetta ja nämä ratkaisevat, vaikka olisit LVI-asentajaurasi alkutaipaleella. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja joustavuutta työhösi. Voimme auttaa asunnon hankkimisessa.

"LVI PEKKA KÄMÄRÄINEN ON LUOTETTAVA,
SE MITÄ LUVATAAN, HOIDETAAN JA TYÖNJÄLKI ON PRIIMAA"

 Tule sinäkin mukaan LVI Pekka Kämäräisen ammattitaitoiseen työporukkaan!

Ota yhteyttä:

Harri Kämäräinen
p. 040 776 0028
harri@lvikamarainen.fi