TÄYDEN PALVELUN LVI-TALO

LVI Pekka Kämäräinen on Kuusamossa ja lähialueella toimiva LVI-alan perheyritys. Teemme omakoti-, rivi- ja kerrostalon sekä loma-asuntojen LVI-työt laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Yrityksemme lähes 30 vuoden kokemus (perustettu 1995) ja hyvät yhteistyökumppanit tarjoavat parhaat LVI-ratkaisut, olet sitten tekemässä uutta tai korjaamassa vanhaa.

Yrityksen toimitusjohtaja on Harri Kämäräinen. Harrin isä Pekka on aloittanut alalla vuonna 1976 ja aloitti yritystoiminnan vuonna 1995 toiminimellä. Yritysmuoto muutettiin osakeyhtiömuotoon vuonna 2000. Pekan poika Harri on aloittanut alalla vuonna 1999 ja tullut yritystoimintaan mukaan vuonna 2004.


Maalämpö on vaivaton, pitkäikäinen, edullinen ja ympäristöystävällinen energiamuoto. Asennamme laadukkaat, suomalaiset Lämpöässän maalämpöpumput kotiisi tai vapaa-ajanasuntoon. 

Lämpöässä 100% maalämpö lämmittää ja tuottaa lämpimän käyttöveden 100% maalämmöllä, eli sinulle edullisimmin. Lämpöässältä löytyvät sopivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. 

Millainen on sinun lämmityskohteesi?

Kuusamossa, Rukalla ja lähialueella

Warmia-lattialämmityksessä menoveden maksimilämpötila on +40 astetta. Tämänkaltaisissa käyttöolosuhteissa putken käyttöikä on yli 100 vuotta. Lattialämmityksessä koko lattia-alan pinta on miellyttävän tasaisen lämmin ja lämpö on juuri siellä, missä sen pitääkin olla, eli jalkojen lähellä. Vanha tuttu sanonta "jos jalat palelevat, palelee koko ihminen" pitää paikkansa. Näin ollen pystyt alentamaan huonelämpötilaa jopa asteella muihin lämmitysmuotoihin verrattuna. Ja yhden asteen pudotus huonelämpötilassa merkitsee viiden prosentin säästöä lämmityskustannuksissa.

Teemme LVI-asennuksia yksittäisen hanan vaihdosta aina suuriin rakennus kohteisiin.

Tarvikemyynti kuuluu myös olennaisella tavalla toimintaamme, on tuotteesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä.

Tarvikkeissa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita.

Yleisimmät käyttämämme tuotemerkit:
Lindab, Uponor, Oras, Paroc, Swegon, Kaukora, SK Tuote